06-52108349 info@kernconnect.nl

Wat is energie?

Alles is energie, in meer of mindere dichtheid, oftewel een andere frequentie of straling. Warmte wordt vaak al energie genoemd, maar ook geluid, licht en materialen zijn energie; het een straalt/stroomt meer dan het ander. Datgene wat je met je zintuigen kunt waarnemen: zien, horen, voelen, ruiken, proeven is energie.straling

We vinden het heel gewoon, dat als je je hand vlak boven je lichaam houdt, je deze fysieke  warmte kunt voelen. Je kunt jezelf trainen en daardoor gevoeliger worden om al deze energieën waar te nemen. Jij als volledig systeem van body en mind, bestaat helemaal uit energie. Inclusief dat wat je denkt, zegt en doet.

Alles wat organisch is, wat leeft, heeft energie die stroomt. Daar waar deze stroom in de knoop komt, kan het blokkeren en stil komen te staan en zelfs afsterven. Dit is hetgeen wat we ziekte noemen. Door welke oorzaak dan ook kan de energie in je lijf geblokkeerd raken.

Wanneer je ontdekt hoe energie werkt, universeel gezien en voor jou specifiek, kun je dit gebruiken om jouw energiestromen weer uit de knoop te halen, te deblokkeren en zo weer je gezondheid te herstellen. Dit geldt voor jou als totaal systeem op je fysieke, geestelijke, emotionele en spirituele niveau.

Bij Kernconnect zijn er verschillende mogelijkheden om meer te ontdekken over hoe energie werkt en wat het voor jou kan doen. Zie elders op de site voor meer informatie.

 

cropped-A.-Logo-kleur1.jpg