06-52108349 info@kernconnect.nl

Energie in Balans

Reinig je eigen energie en leer dit op peil houden.

Iedereen die in het dagelijks leven veel contact heeft met andere mensen, weet dat er foto 1onderlinge uitwisseling plaatsvindt.

Vaak weet je achteraf nog wel dat iemand je heeft geraakt met een verhaal of een emotionele reactie. Het feit dat het je is bij gebleven, betekent dat er op energetisch niveau een uitwisseling heeft plaatsgevonden.

Dit gebeurt echter ook wanneer je het niet in de gaten hebt en het kan leiden tot allerlei ongewenste verschijnselen. Denk bijvoorbeeld aan emotionele, psychische of fysieke klachten.

Voor hulpverleners, therapeuten, trainers, coaches, kappers, schoonheidsspecialisten en iedereen die met veel mensen in contact komt, is het belangrijk hier op te letten als je duurzaam inzetbaar wilt zijn.

Er is een relatief eenvoudige methode, om je eigen energie te herstellen. Een combinatie van bewustwording, affirmatie en energie werk. Na deze workshop:

  • ben je je meer bewust van je eigen energie
  • ben je je meer bewust van de uitwisseling die er tijdens interacties plaatsvindt
  • kun je je eigen energie herstellen
  • heb je basis informatie over hoe energie universeel gezien werkt

Kernconnect geeft deze methode zowel individueel als in workshop vorm. De kosten voor een individuele sessie zijn € 55,- per uur. De workshop duurt een dagdeel en kost € 85,- per persoon.