06-52108349 info@kernconnect.nl

REIKI, zelf helen II

Bij Reiki II leer je verschillende manieren om op afstand te behandelen. Dit betekent dat de persoon of situatie die je wilt helpen helen, niet in de buurt hoeft te zijn. Je kunt Reiki II pas doen, wanneer je je Reiki I hebt gedaan.

Waar Reiki I meer op het fysieke lichaam is gericht, geldt voor Reiki II dat het zich meer op het emotionele en mentale lichaam gericht. Het is hiervoor lastig aan te geven hoe lang de zuiveringsperiode duurt. Want hoeveel tijd staat er om bv van een oude gewoonte af te komen? Of hoe lang duurt het voordat je een bepaald verdriet hebt verwerkt? Omdat deze heling zo diepgaand is, verweeft het zich meer nog dan Reiki I, in je gehele leven. Uiteraard bepaal jij zelf in hoeverre en in welk tempo je jouw ontwikkeling doet.

In de avond en de aansluitende ochtend die de workshop duurt, leer je:

chokurei_reves

  • de aansluitende stap tussen Reiki I en Reiki II
  • uitgebreidere principes van energiewerk
  • wat Reiki II voor jou en jouw ontwikkeling kan doen
  • de vijf symbolen die nodig zijn om een behandeling te kunnen geven
  • diverse manieren om een behandeling te geven

Ook hier geldt dat je een inwijding ontvangt, voor afstemming van jouw energetische systeem op de Reiki energie.
De Reiki workshops bij Kernconnect zijn altijd op twee op elkaar volgende dagen/avonden. Dit is een bewuste keuze, zodat je onderbewustzijn de energie van de inwijding tijdens de nacht extra goed tot zich kan nemen en we daar de dag erna meteen op door kunnen werken.

Tips voor de workshop: Draag makkelijke kleding, het liefst in laagjes (werken met energie kan ervoor zorgen dat je het warm of juist koud krijgt). Neem ook een paar sokken of sloffen mee. Gebruik op de dag voor, tijdens en na de workshop geen alcohol of andere drugs; het effect is namelijk vele malen groter dan dat je gewend bent.

Een Reiki workshop kost € 125,-. Dit is inclusief materiaal, koffie, thee en water.

 

LOGO