06-52108349 info@kernconnect.nl

REIKI, zelf helen I

  •  Heb je ooit een Reiki behandeling gehad en is dit je goed bevallen?
  • Wil jij je zelfhelende vermogens vergroten?
  • Ben je toe aan een Kick-start van jouw persoonlijke ontwikkeling?
  • Voel je dat je iets voor anderen wilt doen op het gebied van heling?

Dan is Reiki een goede en stabiele keuze. Deze methode van werken met helende energie kan door iedereen geleerd worden in twee dagdelen. Reiki is meer dan alleen maar energie doorgeven door middel van handoplegging. Het laat je jouw blokkades op lichamelijk en geestelijk niveau zien en voelen. Het is aan jou zelf hoe je met deze blokkades en energie omgaat. Luister je er na, pas je je overtuigingen of levenswijze aan of kies je daar nog niet voor? Weet wel, dat wat er al jaren zit, is niet met een enkele behandeling te herstellen. Het is een heel proces wat je gaat doorlopen in jouw eigen tempo.

De mate waarin jij je spiritualiteit hebt ontwikkeld, (dit wordt ook wel omschreven als jouw eigen trillingsniveau) bepaalt onder andere in hoeverre jouw kanaal geopend en gezuiverd wordt.

Bij Reiki I leer je hoe je fysiek jezelf of iemand anders een behandeling kunt geven. In de avond en de aansluitende ochtend die de workshop duurt, leer je:

  • positiesenkele basisprincipes van energiewerk
  • de geschiedenis van het ontstaan van Reiki
  • de handposities voor Reiki I
  • uitgebreid het geven van een behandeling aan jezelf of anderen (je oefent hierbij op elkaar)
  • en je ontvangt een inwijding, die ervoor zorgt dat jouw systeem geschoond wordt en die je aansluit op de Reiki energie.

Voor jouw eigen reinigingsproces wordt in elk geval 21 dagen aangehouden. In deze periode kun je bijvoorbeeld anders gaan dromen, zie je dingen vanuit een ander perspectief en prioriteiten kunnen verschuiven. Het kan ook zijn dat je eetgewoonten veranderen.

 

Bij Reiki II leer je verschillende manieren om op afstand te behandelen. Dit betekent dat de persoon of situatie die je wilt helpen helen, niet in de buurt hoeft te zijn. Je kunt Reiki II pas doen, wanneer je je Reiki I hebt gedaan.

De Reiki workshops bij Kernconnect zijn altijd op twee op elkaar volgende dagen/avonden. Dit is een bewuste keuze, zodat je onderbewustzijn de energie van de inwijding tijdens de nacht extra goed tot zich kan nemen en we daar de dag erna meteen op door kunnen werken.

Tips voor de workshop: Draag makkelijke kleding, het liefst in laagjes (werken met energie kan ervoor zorgen dat je het warm of juist koud krijgt). Neem ook een paar sokken of sloffen mee. Gebruik op de dag voor, tijdens en na de workshop geen alcohol of andere drugs; het effect is namelijk vele malen groter dan dat je gewend bent.

Een Reiki workshop kost € 125,-. Dit is inclusief materiaal, koffie, thee en water.

 

LOGO