Wie ben ik?

Diandra Oldenburger (51). Ik ben professioneel awareness-coach, trainer en energetisch begeleider. 

Ik geef ruim 20 jaar training en workshops, door het hele land. Alles wat ik in mijn praktijk doe en aanbied is vanuit het standpunt: door bewustwording van energie zelf je gezondheid verbeteren.’

Bijna 25 jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar de reden waarom de ene persoon meer of minder prikkels aan kan dan de ander. Tijdens mijn zoektocht heb ik diverse opleidingen gedaan. Veerkracht en Stress-reductie van Heartmath. Energetisch Begeleider, met o.a. Regressie therapie, Bachbloesem remedies, innerlijk kind werk en voice dialogue. Neutraal Waarnemen; door welke brillen kijk je en hoe leer je weer volledig neutraal worden. En Reiki I-II-III, wat voor mij gaat over vitaler worden door energiewerk.

Diandra

|

Mijn Missie:
iedereen volop energie,
door bewustzijn gezonder worden.

Mijn eigen zoektocht

Ruim 23 jaar geleden ben ik op zoek gegaan, naar de reden waarom ik voor de tweede keer in een burn-out belandde. Dit keer gevolgd door een zware depressie. En ik dacht: zo kan het toch niet bedoeld zijn! Waarom voel ik wat ik voel en doe ik wat ik doe??

Op mijn zoektocht heb ik o.a. de volgende opleidingen gedaan:
Spiritueel Energetisch Begeleider (met o.a. Bachbloesems, innerlijk kind werk, channelling)
Helder Waarnemen, (heilige geometrie en de Merkaba)
Reiki
 I-II-III
Mentale Veerkracht Stress reductie en leefstijl; Heartmath

Daarnaast ben ik opgeleid tot trainer en coach.
Tijdens het lesgeven en begeleiden van mensen heb ik een reeks buitengewone ervaringen opgedaan, wat mij veel respect en ontzag voor al het leven heeft gegeven.
Door ervaring, training en onderzoek, heb ik ontdekt dat ik “overgevoelig” ben. Tegenwoordig noem je dit HSP (Hoog Sensitieve Personen).

Om als kind hiermee om te kunnen gaan, ben ik minder gaan voelen en meer gaan denken. Met als gevolg dat ik afleerde om te voelen wat echt goed voor me was, waar mijn grenzen lagen, waar word ik blij en gelukkig! van…. Ik heb het allemaal opnieuw mogen leren en nog veel meer erbij cadeau gekregen!!

Zit jij momenteel op een plek waar je je niet helemaal oké voelt, ben jij nieuwsgierig naar kwaliteiten of aspecten van jezelf die je nog niet kent, of heb je het gevoel (weet je zeker!) dat “er meer is”…maar je weet niet precies waar te beginnen? Maak opnieuw de verbinding met jezelf; krijg meer inzicht in en  grip op jezelf. Je kunt bewuster keuzes maken. Op lichamelijk, emotioneel of spiritueel niveau, vind je vanuit deze verbinding alle aanwijzingen en antwoorden die jou verder helpen.

Als jij er klaar voor bent om op ontdekkingsreis te gaan, heb ik de tools om je te ondersteunen!

Ik ben 51 jaar, ik ben getrouwd en heb een dochter van 14 jaar. Je vindt me in Hoorn en omgeving. 

Mijn werkwijze

Mijn aanpak is nuchter, praktisch & betrokken in combinatie met diepte, confrontatie en emotie.
Door samen in gesprek te zijn en vooral door jou te laten ervaren, ontdekken we wat voor jou werkt.

Ik maak jou niet beter. Maar ik garandeer, dat als jij zelf aan de slag wilt, ik jou bewust kan maken van je eigen energiehuishouding. Gezond worden, zijn en blijven. Jezelf versterken en je energie beheren en beheersen.

Diandra heeft veel ervaring en weet tot de kern te komen van jouw problemen. Ze stelt de juiste vragen om jezelf inzicht te geven. Als ik bij jou kom, kom ik thuis. Diandra je bent geweldig 🙏💜

“I choose to make the rest of my life, the best of my life”

– Louise Hay

Aanbod trainingen

Vanwege overheidsbepalingen rond de corona situatie, zijn nu de meeste workshops online.

Start

Wil je terug naar de homepage van de website? Klik op onderstaande button.

Blog

Wat is dat nou eigenlijk energie? Hoe werkt het en wat kun je ermee? Hoe zorg ik daarmee voor mijn eigen gezondheid?
Lees hier wat mijn insteek is.

v

Contact

Heb je na het lezen van alle informatie nog vragen of heb je een andere reactie, laat het me weten!

Download mijn gratis e-book!

Mijn e-book geeft een duidelijke en eenvoudige uitleg over hoe een burn-out ontstaat:
“Je hebt te veel energie uit gegeven!”

Dit gewoon niet meer doen, is makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom geef ik een aantal praktische stappen die je direct kunt doen om een start te maken met je energie weer op peil te brengen.

Verder staan er diverse weetjes in, die niet algemeen bekend zijn. Deze kunnen net dat stukje inzicht bieden, dat voor jou werkt.

© Copyright Diandra Oldenburger | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring