Training Reiki

Wat doet Reiki?
Waar Reiki energie stroomt wordt datgene wat een ziekte of klacht veroorzaakt, aangepakt en opgeruimd. Een kwaal die door ons eigen systeem wordt opgelost komt meestal niet meer terug. We hebben er van geleerd, we zijn er sterker van geworden, we genezen onszelf!

De energie gaat daar naar toe waar het op dat moment nodig is. Dit kan best een plaats zijn in of op je lichaam welke een hele andere is dan waar de pijn of klacht zit volgens jou. Het is zelfs zo dat de energie ook verder gaat dan een fysieke klacht.

Reiki werkt nooit alleen aan de symptomen, maar zoekt de oorzaak of te wel de blokkade op die de klacht veroorzaakt. Lichaam en geest zijn één. Vaak voelen we alleen als er iets mis is met ons lichaam en behandelen we de klacht ook zodanig. Indien de klachten steeds ernstiger worden en medicijnen slechts alleen de pijn onderdrukken of verzachten, gaan we pas verder kijken wat de mogelijke, diepere oorzaak zou kunnen zijn. Een burn-out is hier een voorbeeld van. Met behulp van Reiki kun je hieraan werken.

Reiki laat je jouw blokkades op lichamelijk en geestelijk niveau zien en voelen. Het is aan jou zelf hoe je met deze blokkades en energie omgaat. Luister je er na, pas je je overtuigingen of levenswijze aan of negeer je het? Het is een heel proces wat je gaat doorlopen in jouw eigen tempo. Je hebt meer ruimte en energie tot je beschikking; levensenergie!

Het is niet goed of fout wat jij doet,
er zijn alleen meer of minder gunstige gevolgen.

R

Reiki I workshop

Hier komt nog tekst?
R

Reiki II workshop

Je hebt al verschillende dingen gedaan op het gebied van jouw persoonlijke ontwikkeling. Je bent eerder bezig geweest, of geïnteresseerd in het werken met je eigen energie huishouding. Leer hoe energie werkt, hoe het voor jou werkt, wat jouw persoonlijke aanleg is. Wat is energie precies, welke vormen zijn er en hoe kun je dit in jouw voordeel inzetten.

Je krijgt inzicht in hoe energie voor of tegen je kan werken en hoe jij dit zelf kunt omvormen. In een jaartraject, ga je in een groep van maximaal 8 personen, met alle bovenstaande punten aan de slag. Het mooie van werken in een groep, is dat je met elkaar ook een energie opbouwt. Elke groep is anders en uniek.

Concreet, meteen toepasbaar, diepgaand, relaxed en humor zijn basisaspecten voor de training.

 

VOOR DE WERKGEVER:

Fysiek en mentaal Sterk naar je Werk

Preventie op de werkvloer bij Burn-out, stress en oververmoeidheid. In 2019 gaf 45% van de werknemers aan dat de werkgever meer maatregelen zou moeten nemen tegen werkdruk en stress. Hoe kan jij als werkgever ervoor zorgen dat  jouw mensen genoeg energie hebben en houden?

Waar ik in geloof en wat ik zie dat werkt, is het vergroten van de weerbaarheid.  Met als resultaat, dat  medewerkers andere keuzes gaan maken. Hierdoor kan hun effectiviteit, werkplezier en energie groeien. Een gezonde werknemer draagt sneller en makkelijker bij aan gezonde bedrijfsresultaten. We werken we aan wendbaarheid en flexibiliteit en we steken in op duurzame verandering.

Door zowel de fysieke als de mentale aspecten die van invloed zijn op gezondheid te belichten, ontstaat er een totaal beeld van wat stress is. Hoe het werkt en wat veroorzaakt het ook op langere termijn. Zo zorgt bepaalde voeding voor stress, maar ook te weinig slaap is een belasting.

Psychosociale druk is slecht voor de gezondheid, je plaats binnen de hiërarchie in een team bepaalt ook hoe fit je je voelt. Je sociale context:  ook hier is aandacht voor. Door het combineren van verschillende invalshoeken is het behalen van positieve resultaten nog dichter bij!

Een training in 1,5 dag zal niet de hele bedrijfscultuur veranderen. Dit vraagt meer tijd en aandacht. Doelen moeten worden gehaald, targets bereikt. Hier heeft een werknemer soms weinig invloed op. Waar de werknemer, waaronder ook leidinggevenden, managers en directies, wel invloed op uit kunnen oefenen is hun eigen weerbaarheid tegen stress en werkdruk

Hoewel de training preventief bedoeld is, valt er voor medewerkers die al in een burn-out zitten, ook veel te halen uit de training!

“I choose to make the rest of my life, the best of my life”

– Louise Hay

“Superveel gehad aan de sessies bij Kernconnect. Diandra is open, oprecht, professioneel en werkt oplossingsgericht. Diandra heeft veel ervaring en weet tot de kern te komen van jouw problemen. Ze stelt de juiste vragen om jezelf inzicht te geven. Als ik bij jou kom, kom ik thuis. Diandra je bent geweldig 🙏💜

“De afgelopen workshop heeft me geholpen om te accepteren dat ik burn-out klachten heb, en het gaf me tools om mijn herstel op te pakken. Ik besef dat ik niet alleen ben.”

Heb je interesse om samen aan de slag te gaan?

“NU herstel in je burn-out & energie”, of “volledige regie op de lange termijn”? Neem gerust contact op voor meer informatie.

© Copyright Diandra Oldenburger | Algemene Voorwaarden | Privacyverklaring

Heb jij mij gevonden via tijdschrift Story?

Beste Story-lezer, wat fijn dat je mij gevonden hebt en wat goed dat je misschien aan de slag gaat. Het onderwerp burn-out raakt veel mensen. We willen zoveel mogelijk geïnteresseerden de kans geven om met herstel aan de slag te gaan. Daarom krijg je eenmalig 10% korting op een van de activiteiten. De actie loopt tot en met september 2020.